Menu
-
MenuZpět
- Úvodní stránka
-
Katalog
-
-
Kategorie
- Asijské
-
Bezlepkové potraviny
- Cereálie a pukance
- Chipsy
- Čokolády
- Granola
- Instantní omáčky
- Jáhly a kroupy
- Kaše
- Kolečky a kroužky
- Křehké plátky
- Křupky
- Kus-kus
- Lupínky
- Mouky
- Oplatky
- Otruby a vlaknina
- Placky
- Polévkové směsi
- Pomazánky
- Pudingy, želatiny a ztužovače
- Rostlinné nápoje
- Směsi na vaření a pečení
- Suchary
- Těstoviny
- Trvanlivé tyčinky
- Tyčinky a trubičky
- Vločky
- Čaje a kávy
- Cereálie, müsli, kaše
- Instantní pokrmy a přísady na vaření
- Koření, omáčky, octy a ochucovadla
- Křupavé
- Mouky a strouhanky
-
-
-
-
BEZLEPKOVÉ POTRAVINY
Nové
-
- AKČNÍ ZBOŽÍ Slevy
-
O nás
-
- Kontakt
cart5
0
Košík
search3
Vyhledávání
Účet
Napište nám
Info
Rizoto houbové bez lepku (3-4 porce) - Trevijano 280g
Rýže, hřib smrkový (4,19 %), cibule, mrkev a cukety. Může obsahovat stopy celeru.
Se sušenou zeleninou, 100 % přírodní, neobsahuje lepek,3 až 4 porcePříprava: Na dvou polévkových lžících olivového oleje osmahněte rýži se zeleninou a dle chuti okořeňte. Přilejte trochu bílého vína a nechte ho odpařit. Postupně dolévejte horkou vodu (v množství mírně přesahujícím dvojnásobek objemu směsi) za neustálého míchání po dobu asi 20–25 minut. Rýže musí být lepivá, avšak na skus. Stáhněte z ohně a přidejte máslo (25 g) a parmazán (několik polévkových lžic dle chuti).Doporučení: Místo olivového oleje je možné přidat trochu másla. Vodu lze částečně nahradit smetanou nebo vývarem. Při podávání posypte petrželí. Není nutné skladovat v ledničce.
Parametry
- Energetická hodnota
- 1475kJ/348kcal
- Tuky
- 0.70 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
- 0.22 g
- Sacharidy
- 74.60 g
- z toho cukry
- 6.40 g
- Bílkoviny
- 7.60 g
- Sul
- 0.14 g
Specifické reference
Košík
Košík je prázdný
Vyhledávání
Můžete si vyzkoušet některé z nejpopulárnějších produktů
Odpovídající produkty: