Menu
-
MenuZpět
- Úvodní stránka
-
Katalog
-
-
Kategorie
- Asijské
-
Bezlepkové potraviny
- Cereálie a pukance
- Chipsy
- Čokolády
- Granola
- Instantní omáčky
- Jáhly a kroupy
- Kaše
- Kolečky a kroužky
- Křehké plátky
- Křupky
- Kus-kus
- Lupínky
- Mouky
- Oplatky
- Otruby a vlaknina
- Placky
- Polévkové směsi
- Pomazánky
- Pudingy, želatiny a ztužovače
- Rostlinné nápoje
- Směsi na vaření a pečení
- Suchary
- Těstoviny
- Trvanlivé tyčinky
- Tyčinky a trubičky
- Vločky
- Čaje a kávy
- Cereálie, müsli, kaše
- Instantní pokrmy a přísady na vaření
- Koření, omáčky, octy a ochucovadla
- Křupavé
- Mouky a strouhanky
-
-
-
-
BEZLEPKOVÉ POTRAVINY
Nové
-
- AKČNÍ ZBOŽÍ Slevy
-
O nás
-
- Kontakt
cart5
0
Košík
search3
Vyhledávání
Účet
Napište nám
Info
Rizoto podzimní bez lepku (3-4 porce) - Trevijano 280g
Rýže, červená cibule, houby shitake (2,88 %), hřib (1,44 %), dýně, česnek, bazalka. Výrobek může obsahovat stopy celeru.Obsah soli pochází výhradně ze sodíku, přirozeně přítomného v zelenině.
Příprava:1.Obsah balení orestujte v hluboké pánvi na 2 lžících olivového oleje. Míchejte 1 min.2. Přidejte 7 g soli (nebo podle chuti). Přidejte 50 ml bílého vína a nechte odpařit.3.Během míchání postupně přilévejte 750 ml horké vody. Poté, za občasného míchání, vařte na středním plameni 25 minut, dokud není rýže na skus (al dente). 4.Odstaňte z plamene, posypte parmezánem.*Porce pro jednu dospělou osobu obsahuje 95 g rýže a 300 ml vody. Doporučení: Před vsypáním do pánve směs v balení dobře promíchejte. Dosáhnete tak homogenní směsi.Doporučení: Před podáváním můžete směs ozdobit křupavou orestovanou šunkou.
Parametry
- Energetická hodnota
- 1470kJ/347kcal
- Tuky
- 1.00 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
- 0.80 g
- Sacharidy
- 75.90 g
- z toho cukry
- 2.60 g
- Bílkoviny
- 6.90 g
- Sul
- 0.26 g
- Vláknina
- 3.20 g
Specifické reference
Košík
Košík je prázdný
Vyhledávání
Můžete si vyzkoušet některé z nejpopulárnějších produktů
Odpovídající produkty: